Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 401 

Am fost mereu adeptul elementelor unice, deosebite care să aducă acel ceva activităţii mele. Fie că a fost vorba despre un proiect de PR, sau de un eveniment, am căutat mereu elemente speciale, diferite de ce s-a mai folosit sau făcut. Aşa că mi-am satisfăcut din nou această plăcere prin intermediul conceptului de eveniment Fine Experience. Mai doream ceva în plus la conceptul evenimentului şi inspirat de pasiunea pentru parfumuri mai rare, am ştiut ce aveam nevoie.
Fine Experience avea nevoie de o aromă personalizată, un parfum unic, creat special pentru eveniment şi care să poată să fie sesizat de invitaţi.  Şi cum parfumul de ambient este deja folosit în România, în special de marile branduri, am ştiut că parfumul trebuia făcut de la 0 pentru Fine Experience.
Aşa am ajuns la LUVIANE – Atelier de Parfumerie unde Iulia-Victoria Neagoe a creat „Magic Vibration”.  Dacă în mod normal, parfumurile de ambient sau cele sure-mesure sunt create după nişte cerinţe şi preferinţe, în cazul nostru nu a fost aşa. I-am povestit despre concept şi unde urma să aibă loc evenimentul – Artmark (Palatul Cesianu-Racoviţă). Ne-am despărţit şi la câteva săptămâni a adus parfumul.

În continuare redau exact prin ce a trecut Iulia şi cum a fost această experienţă pentru ea. Sunt câteva rânduri scrise chiar de Iulia:
[line id=”” class=”” style=””]
„Despre Fine Experience știam câte ceva de la ediția precedentă dar singurul lucru comun este conceptul. În concluzie, am ajuns în atelier, m-am așezat pe scaun cu orga aromelor în față și mi-am dat seama că sunt într-un context nou în care deși aveam un client care își dorea un produs, mi se dădea libertate deplină…. ceea ce este esențial pentru un artist indiferent de zona în care creează.
Palatul Cesianu-Racoviță îl cunosc destul de bine și ador arhitectura în stil renascentist care îl domină. M-am transpus în timp și m-am imaginat urcând treptele. Un miros puternic m-a însoțit în interior. Un amestec de condimente dulci și de patchouli din mătăsurile de India răzbate din salon iar dinspre dormitoare vine o aromă de mosc, dominantă în acea perioadă. Am încercat să aduc în prezent sentimentul pe care îl trăiam și am simțit o aromă suavă de bergamotă pe care am adăugat-o pentru a finaliza „Magic Vibration”.
Cum toate parfumurile pe care le creez respectă principiile aromacologiei, am adus și în „Magic Vibration” beneficii sănătoase pentru vizitatori. Astfel, combinația de ingrediente pe care am utilizat-o inspiră calm și relaxare declanșând o stare de bucurie.
Am combinat astfel senzații „vechi” date de stilul renascentist și de operele de artă cu o valoare inestimabilă, cu unele noi și actuale inspirate de designul contemporan și a ieșit o poțiune magică ce exprimă perfect contrastele caracteristice ale conceptului și conferă publicului o senzație de relaxare și reverie.
[line id=”” class=”” style=””]
În încheiere pot spune că rezultatul a fost cel dorit de mine şi foarte apreciat de invitaţii evenimentului Fine Experience. De altfel, „Magic Vibration” va fi „prezent” şi la următoarele ediţii ale evenimentului Fine Experience.
Mulţumesc, Iulia!


Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *