Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 426 

Există numeroase variante care să te ajute la albirea dinţilor – produse din comerţ, clinică stomatologică sau acasă. Eu am ales-o pe cea din comerţ: am testat 3 produse pentru albirea dinţilor şi cum era de aşteptat, am realizat un clasament în funcţie de cât de eficiente mi s-au părut. Sigur, în magazine sau farmacii sunt multe produse. Dacă aveţi şi alte recomandări, le puteţi lăsa printr-un comentariu la articol.
Am ales Blend a med 3d White Luxe pentru că este un brand foarte cunoscut, promovat şi uşor de găsit. Al doilea produs ales de mine este BlanX White Shock pentru că este wow prin forma de prezentare şi are şi o lampă de albire. Este un produs foarte interesant şi te atrage să îl cumperi – astă dacă eşti o persoană deschisă la noutăţi. Cel de-al treilea produs ales este Splat Special Blackwood. Nu, nu am fost inspirit de pasta aia de curăţare a feţei de tot o vedem promovată pe internet. Am mai incercat un produs pe bază de cărbune activ, de la L’Oreal din gama special realizată pentru bărbaţi. Produsul nu se găseşte în România.
Revenind, pasta de la Splat este chiar neagra iar ce face aflaţi imediat.
Ca o scurtă prezentare, cele 3 produse sunt total diferite, dar au acelaşi efect, cel de albire a dinţilor.
Blend a med 3d White Luxe nu este o pastă de utilizare permanent. Astfel că pe langă ea în mod obligatoriu trebuie să mai utilizaţi o pastă de dinţi. Nu contează ce folosiţi, însă fără ea, nu veţi obţine rezultatul dorit după folosirea Blend a med 3d White Luxe. Mai exact, Blend a med 3d White Luxe se foloseşte după ce déjà dinţii au fost spălaţi.  Este precum balsamul de rufe… se foloseşte după ce hainele au fost spălateJ))
Splat Special Blackwood este o pastă de dinţi cu utilizare normală dar cu efect de albire. Este neagră şi plăcut aromată şi nu conţine substanţe agresive danturii. Trebuie folosită de minim două ori pe zi pentru a obţine rezultatele dorite. În plus se recomandă evitarea băuturilor si a alimentelor imediat după utilizarea ei. În acest fel, rezultatele se vor vedea imediat.
BlanX White Shock este o pastă de dinţi cosmetică, deci e bine să mai folosiţi si alt produs pentru curăţarea dinţilor. Însă veţi fi uimiţi de conţinutul cutiei. Pachetul conţine pasta de dinţi de culoare albastră alături de un al doilea capac în care se găseşte lampa. Da, BlanX White Shock are şi o lampă de albire, care se montează in capul tubului de pastă de dinţi. Lampa se foloseşte doar împreună cu pasta de dinţi BlanX White Shock. Apoi lucrurile devin simple: paste iese prin tub în timp ce lampa este aprinsă şi se pune pe periuţa de dinţi. Eu am folosit lampa şi separat dar cred că este destul de obositor să stai să îţi luminezi dinţii cu acea lampă.
Preţurile celor 3 produse trec de 20 de lei, iar înafară de Blend a med, celelalte două se găsesc mai greu. Blend a med 3D White Luxe costă 23 lei, Splat Special Blackwood costă 29 lei şi se poate cumpăra doar din farmaciile Sensiblu, iar BlanX White Shock costă 38 de lei şi se găseşte în Farmacia Bebe Tei dar şi pe câteva shop-uri online.
Toate 3 mi-au plăcut şi am văzut şi câteva rezultate. Astfel topul realizat de mine este următorul:
Locul I – Splat Special Blackwood
Locul II – BlanX White Shock
Locul III – Blend a med 3D White Luxe


Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One thought on “Albirea dinţilor cu produse speciale din comerţ”

 1. Ca orice om de rând aș fi recomandat Colgate ca pastă de dinți, însă cu puțină informare vei afla că sunt și altele mai bune, pe lângă faptul că nu e vorba doar de pasta de dinți, cât și de periuța de dinți. Un periaj realizat corect cu o periuță bună și o pastă de dinți de calitate va aduce un zâmbet alb și o dantură sănătoasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *