Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 249 

#10raspunsuri de la Octavian Palade – start-up.ro

 1. Crezi în Moş Crăciun?

Nu mai cred în Moș Crăciun de pe la 4-5 ani, când am început să cotrobăi prin dulapurile alor mei, să descopăr cadourile, să mă joc cu ele pe îndelete și să le pun înapoi în cutii, doar ca să par surprins când apăreau sub brad. Și mă bucur că nu mai cred în Moș Crăciun, pentru că asta te ajută să-ți dai seama că lucrurile bune care ți se întâmplă, ți se întâmplă mulțumită unor oameni din viața ta, nu datorită unei forțe mitologice. Și asta te face să apreciezi mai mult oamenii care te apreciază pe tine.

 1. Un film porno pe ecran mare sau mic?

Pe ecran mic, de smartphone – e mai la îndemână, dacă tot e să fie la mână.

 1. „Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place”?

Ce-i frumos e relativ. La fel ca existența lui Dumnezeu.

 1. Este bun instagram-ul pentru pensie?

Evident. Cu ce altceva să te lauzi nepoților (sau, în cazul meu, cel mai probabil, îngrijitorilor de la azil) dacă nu cu cât de cool erai tu în tinerețe. ”Pe vremea mea…”
Din alte puncte de vedere, nu prea. Că ești plătit prin drepturi de autor pentru postări și nu prea se adună la pensie :))

 1. Care ar fi cea mai mare provocare în materie de tattoo la care nu ai da curs?

Nu mi-aș face nimic în zona genitală vreodată. Pe față și pe gât aș fi dispus să-mi fac, cât timp aleg eu modelele. În rest, e fair game. Tocmai mi-am comandat un kit de tatuat și o să-mi fac singur câteva chestii mici pe diverse părți ale corpului, după ce anul trecut mi-am trasat (prost și nu suficient de apăsat) un triunghi pe arătătorul de la mâna stângă.

 1. Pornfood cu o porţie de mici şi muştar sau sushi cu somon şi avocado?

Mi-e foame acum, mersi frumos. Depinde de zi. Glandele mele salivează la fel de tare la ambele idei. Micii ar fi în avantaj din simplul motiv că le-aș simți mirosul de la câteva sute de metri.

 1. Pe lista de realizări, ce mai ai de bifat?

N-am o listă de realizări, deci nu am nici lucruri de bifat. Cam merg în funcție de cum bate vântul și cum se arată oportunitățile de creștere. Singurul lucru pe care l-am știut mereu e că vreau să fiu faimos – în ce sens, în ce domeniu sau în ce fel, habar n-am. Faptul că m-ai luat tu la întrebări mă ajută un pic. Thx!

 1. Ce nu ar trebui să ne intereseze despre tine?

Sunt ca o carte deschisă. Ask me anything, I have a lot of shit I could talk about.

 1. Ce ţi-a plăcut cel mai mult în perioada şcolii?

Mâncarea. Am fost un copil gras, timid și tăcut (ce-i drept, e și greu să vorbești prea mult atunci când ai mereu gura plină).

 1. La ce sunt bune regretele?

La a-ți demonstra că nu ești sociopat? AHAHAHAHA
Te ajută să te înțelegi mai bine, să-i înțelegi mai bine pe alții, să înțelegi și, într-o anumită măsură, să prevezi ce consecințe ar putea avea acțiunile tale viitoare. Dar mi-am dat seama că nu e bine să stai prea mult cu ele pe suflet – simte-le, analizează-le, învață lecția care e de învățat și lasă-le să zboare.

 


Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *