Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 501 

#10raspunsuri de la Vlad Mihalachioiu – The Date

1. Mai crezi în poveşti? 
Oh, asta e una grea! Cred în poveștile pe care le spun altora, se pune?
E greu să mai cred în povești, sincer. Dar îmi place să exploatez asta în evenimentele pe care le organizez, e mult mai ușor să vinzi povestea. Nu știu dacă are legătură cu pierderea inocenței pe care tot încercăm să o regăsim.
2. Norocul îl ai sau ţi-l faci cu mâna ta?
Amândouă! Ai nevoie de noroc ca să reușești, ai nevoie să fii destul de atent la ce e în jurul tău, îți datorezi ție să recunoști semnele. Semnele sunt acele pokes de la Univers când știi că ești omul potrivit la locul potrivit, ca atunci când îți ies bine din prima unele lucruri.
3. Când și unde te-ai simțit cel mai fericit?
Wow, de unde le scoți ?! Nu știu să spun exact, cred că nimeni nu poate să răspundă la întrebarea asta. Suntem prea fraieri și preocupați de propria persoană ca să recunoaștem fericirea pe loc. Dacă mă uit în urmă, da, au fost câteva momente de fericire pură. Unele au legătură cu un sărut, nu neapărat în contextul în care ți l-ai imaginat, dar a fost perfect. Te gândești la momentul ăla și îți spui: Băh, eram fericit chiar în clipa aia!
Altele au legătură cu profesionalul, dar îți dai seama tot după ce s-a petrecut, atunci când tragi concluziile. Am avut niște momente de fericire adevărată, cu siguranță.
 4. Pe când un #thedate la o shaorma? 
Asta e ca și cum m-ai întreba: pe când un #thedate pe lună? Pentru că nu văd niciun lucru care mi-ar sta în cale în ambele cazuri. Shaorma este un fel de mâncare popular în rândul publicului meu, e datoria mea să fiu pe trend. Să nu uităm că sunt cool scouter, dacă facem #thedate la shaormerie, va fi cea mai exclusivă shaormerie. Îți mulțumesc pentru idee.
5. Care este barometrul pentru a măsura succesul? 
În zilele noastre succesul se măsoară în 2 feluri (cel puțin așa cred): online și realitate. Nu ai voie să ignori niciuna din ele. „Nu am timp!” s-a cam perimat, hai să ne maturizăm. Facebook te face să pierzi vremea? Sigur, dar din nou, trebuie să te întâlnești cu oamenii acolo unde își petrec ei timpul. Dacă ei decid să fie online de la 9 la 18, fii prezent acolo, povestește despre tine, despre cât ești de cool.
După 18 vor la întâlniri de business, la petreceri – well, trebuie să fii acolo cu ei.
6. În ce ai vrea să te reîncarnezi, dacă acest lucru ar fi posibil? 
Pe bune?! Aș vrea să mă reîncarnez într-un animal care aleargă, un ghepard. Am pierdut contactul cu acea latură din mine și îi cam simt lipsa. Alergatul mă ajuta să gain perspective. Eram eu cu mine și fricile mele, pe fundal muzical…
7. “Supărarea când îmi vine”… 
Nu rup nimic, sunt ciufut când sunt supărat. Mă retrag în mine și aștept să se liniștească furtuna interioară. M-am maturizat suficient (sper!) cât să îmi temperez supărarea, să nu fac lucruri pe care aș putea să le regret apoi. Poate o acompaniez cu o sticlă de vin bun.
8. Cine eşti tu atunci când nu te vede nimeni? 
Sunt un tip obișnuit. Când nu mă vede nimeni e foarte bine, avem nevoie de intimitate uneori.
9. Sex în maşină sau în toaletă? 
Nu se exclud, nu?! Deci ambele, dar depinde de context… și de mașină… și de parteneră.
10. Cum ai vrea să mori?
Îmi place viața în primul rând, dar aș vrea să mor liniștit. În somn, dacă se poate. În confruntările mele imaginare cu moartea, eu am câștigat mereu. Dar nu cred că e loc de negociere, din păcate. Dacă aș alege, aș prefera să nu-i șochez pe cei care mă iubesc, e sintagma aia pur românească… să mor împăcat.

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *