Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 229 

#10raspunsuri de la Adina Halas

 1. Haina îl face sau nu pe om?

Adina Halas: Categoric da. Chiar dacă nu ne place să recunoaştem şi ne ascundem după deget şi răspundem ipocrit şi politically corect, adevărul este că are mare importanţă cum se prezintă un om, fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri, una sentimentală sau un drum până la colţ, la brutărie.  Şi mai cred că un om mobilat extraordinar pe interior are nevoie şi de o anumită zugrăveală exterioară, măcar una minimă, pentru că până la profunzimi şi subtilităţi contează foarte mult ce transmiţi vizual.

 1. Eşti un om fericit?

Adina Halas: Da, pot spune că sunt. Am multe motive să fiu fericită şi multe momente în care sunt fericită cu ce trăiesc, pentru că fericirea nu este o chestie continuă şi permanentă, ci o înşiruire de momente. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Ii mulţumesc lui Dumnezeu constant pentru tot ce am spiritual, emoţional şi material şi ce sunt pentru cei pe care îi iubesc, cât şi pentru ce transmit celor care intră în contact cu mine.

 1. Cine este “cocoşul” în casă?

Adina Halas: Nu cred în povestea unui lider într-o familie. Cred în parteneriat, respect, pasiune şi dragoste.

 1. Dacă ai putea primi elixirul nemuririi, ce ai oferi la schimb?

Adina Halas: Promisiunea că aş ajuta oamenii care nu l-au primit cu experienţa acumulată în tot timpul care mi se oferă.

 1. Care este codul PIN de la cardul tău?

Adina Halas: Stai să îl intreb pe Lucian! :))

 1. Sex toys sau un film porno?

Adina Halas: Ambele, depinde de conjunctură şi despre ce sex toys sau film vorbim.

 1. Într-o zi este posibil să afli că o să fii soacră. Ce trebuie să ştie despre tine viitoarea noră, astfel încât să ii fie bine?

Adina Halas: Ar trebui să ştie că tot ce îmi doresc de la ea este să îl iubească pe Serghei şi să îl respecte aşa cum eu îl învăţ pe el să respecte femeia.

 1. Este banul “ochiul dracului”?

Adina Halas: Poate fi dacă nu eşti un om echilibrat şi nu apreciezi conceptul “value for money”.

 1. Eşti căsătorită cu Lucian de 7 ani de zile. Care este reţeta pentru o căsnicie fericită?

Adina Halas: Am învăţat că relaţiile sunt o ruletă. Dacă ai norocul să întâlneşti pe cineva care te face să simţi fluturaşi în stomac şi în acelaşi timp are aceleaşi valori ca şi tine, lucrurile de aici încolo devin simple şi nu îţi rămâne de făcut decât să îl cucereşti pe cel de lângă tine în fiecare zi şi să menţii pasiunea la cote înalte. Contează mult şi să fie unul calm şi aşezat, pentru că îl ajută şi pe celălalt să devină dacă nu este.

 1. “Supărarea când îmi vine”…..

Adina Halas: Depinde pe cine. Sunt ceea ce se numeşte o “furtună într-un pahar cu apă”, adică iute la mânie, dar nu ţin supărări pe termen lung. Cele mai mule conflicte le-am avut în trafic, atunci când eram mai tânără şi nu învăţasem încă de la Lucian ce beneficii extraordinare are calmitatea. În rest sunt diplomată şi nu dau curs conflictelor. Dacă este vorba despre persoane apropiate aleg calea dialogului întotdeauna, mai puţin atunci când mă simt trădată în prietenia mea. Atunci mă retrag fără să mai discut ceva vreodată cu persoana respectivă şi sunt de neclintit. Ofer enorm şi trec peste multe, dar dacă am decis că nu meriţi, nimeni şi nimic nu mă face să mă răzgândesc. În rest, sunt optimism în stare pură. Râd şi în cele mai tâmpite situaţii şi încerc să detensionez lucrurile.
 


dacă și tu ai #10răspunsuri mișto și vrei să le afle și alții, te rog să îmi scrii un mesaj 😉
 


Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *